Pras-Signature
HOMEPORTRETTENVOLWASSENENKINDEREN/JONGERENGROEPSPORTRETTENSTUDIESSTUDIES VAN VRIENDENOVER PRASADAMWAAROM EEN PORTRETHET PROCESFYEOVincentFrancineBarthLukas en JaquemineGvEHenkPRIJSCONTACT
Contact Prasadam |  tel: 06 255 278 72 |  info@portretschilderprasadam.nl
Portretschilder
Prasadam
flag-uk flag-nl
EEN INVESTERING VOOR VELE GENERATIES
Het proces dat zich afspeelt bij de opdracht voor een portret is bijzonder complex en neemt heel wat tijd in beslag. Wilt u hier meer over weten, ga dan naar:  het proces stap voor stap.

Met zijn tientallen jaren ervaring en honderden portretopdrachten blijft Prasadam zeer gepassioneerd bij elk portret waar hij weer aan begint. Ieder werkstuk dat uit zijn handen en kwasten komt is van de hoogste standaard en kwaliteit waardoor u verzekerd bent van een schilderij dat door generatie achtereen zal worden bewonderd, lang nadat foto's zullen zijn verbleekt en vervaagd.  

De prijs voor een opdracht varieert naargelang de grootte en gestelde eisen (b.v. alleen het hoofd, hoofd en torso of misschien de hele figuur, etc). 
Truus-7
Hoofd en schouders
€ 1500
Halve lengte
€ 2000
Driekwart lengte
€ 3000
Volle lengte
€ 4000
De inschatting van de hierboven vermelde kosten zijn gebaseerd op de volgende beschrijvingen:
  • Werk op reële grootte van de te schilderen figuur
  • Eén persoon
  • Olieverf op doek/linnen/paneel 

Speciale afspraken kunnen worden gemaakt voor  meervoudige opdrachten en groepsportretten. U kunt altijd details van een opdracht te bespreken omdat iedere opdracht voor een groot deel bepaald wordt door persoonlijke verwachtingen: contact Prasadam. Misschien wilt u een en ander van wat dichterbij bekijken om u beter op de hoogte te stellen over de mogelijkheden en tegelijk Prasadam en zijn werk in zijn werkplek te bezoeken. U bent altijd welkom in zijn atelier. 

Een derde van het afgesproken bedrag geldt als aanbetaling. Het twee-derde restant dient te worden betaald bij aflevering wanneer het werkstuk gereed is. Naast het eigenlijke portret kunt u kosteloos één werkstuk kiezen uit een selectie van de studies en schetsen die Prasadam als voorbereiding op uw portret heeft gemaakt.

Kosten, zoals reis– en verzendkosten zijn extra en kunnen tijdens de gesprekken worden beschreven.

Prijzen voor portretopdrachten

Contact Prasadam ...
JaapMol
Portret van een witte trui
Olieverf op doek - 60 x 80 cm
Aquarel - voorstudie van Truus