Pras-Signature
HOMEPORTRETTENVOLWASSENENKINDEREN/JONGERENGROEPSPORTRETTENSTUDIESSTUDIES VAN VRIENDENOVER PRASADAMWAAROM EEN PORTRETHET PROCESFYEOVincentFrancineBarthLukas en JaquemineGvEHenkPRIJSCONTACT
Contact Prasadam |  tel: 06 255 278 72 |  info@portretschilderprasadam.nl
Portretschilder
Prasadam
flag-uk flag-nl

Een symbool van waardering


Een portret is een buitengewone manier om iemand te eren of dank uit te drukken voor diensten van een medewerker, donor of vrijwilliger.
Voor een ziekenhuis, universiteit,  non-profit organisatie of ander instituut. Bovendien zal het voor potentiële donoren een attractieve aantrekkingskracht uitoefenen. 

IS ER IETS MOOIER DAN EEN PORTRET
FAAS

Van uw ouders, misschien, voor die speciale gelegenheid? 

Of van uw partner?  Uw kinderen?


Wij leven in een tijd van massaproductie waarin maar weinig dingen worden geproduceerd die een langer leven leiden dan slechts een paar korte jaren. Zelfs de foto's die we van elkaar nemen worden niet meer op papier afgedrukt om langer dan een generatie mee te gaan. In de  plaats daarvan bewaren we onze herinneringen op CD's, harde schijven of de cloud, zonder erbij na te denken waar zij zich over vijftig of honderd jaar zullen bevinden.

Van de andere kant voelen we ons verrukt bij een bezoek aan het museum bij het zien van van de tijdloze waarde en het prestige waaraan de originele kunststukken ons herinneren. Of het nu een modern stuk is of een klassiek, een portret blijft een tijdloze reflectie die het model in alle glorie en uniciteit voor het voetlicht brengt dankzij de artistieke interpretatie van het oog en de hand van de schilder. 

Het geven van een opdracht voor een een portret van bekende en gelauwerde personen is altijd een traditie geweest in bijna elke maatschappij. Een portret is een blijvende herinnering van dat speciale moment waarin indrukken en emoties worden vastgelegd dat op geen enkel andere wijze door welk ander medium dan ook medium kan worden gevat. Het is een blijvend symbool in onze snelle wereld dat door vele toekomstige generatie blijvend kan worden bewonderd. 

M.Ketting

Voor uw familie


Behoud uw meest geliefde herinneringen door het geven van een opdracht voor een portret. Van uw kind misschien, uw echtgenoot (echtgenote), ouders, grootouders of zelfs de gehele familie.
Verrijk uw interieur met een uniek kunstwerk dat voor iedereen het centrale aandachtspunt zal zijn van uw woonkamer, familiekamer, of ander vertrek. 

Voor die speciale gelegenheid


Of het nu mag dienen voor een speciale viering van een verjaardag, een huwelijk, of voor een buitengewone prestatie, vang de geest van de gelegenheid van zo'n onvergetelijk moment met een portretopdracht.

Voor zaken, clubs en organisaties


Veel bedrijven, clubs en organisaties geven opdrachten van hun leiders als een symbool van respect en erkenning van de waarde  prestaties die zij hebben bereik gedurende hun tijd.  Begin –of continueer– een traditie in uw bedrijf met een hoogwaardig en kunstzinnig portret van Prasadam.
WeiseMeister
Annunciation
Ontdek het proces ...
Ontdek het proces van een portretopdracht
BurgemeesterWijgergangs